English

خبر مهم برای سرمایه گذاران : دارندگان پاسپورت گرانادا برای سفر به حوزه شنگن دیگر نیازی به ویزا ندارند

تاریخ انتشار: Thu, 28 May 2015 14:14:00 | منبع: ITC

دارندگان پاسپورت گرانادا از ساعت 9 صبح جمعه 29 می 2015 جهت سفر به حوزه شنگن نیازی به ویزا ندارند و می توانند تا نود روز در هر صد و هشتاد روز در کشورهای عضو شنگن اقامت داشته باشند.

تذکر مهم به متقاضیان ایرانی

دولت گرانادا هم اکنون به متقاضیان واجد شرایط ایرانی از طریق برنامه سرمایه گذاری حق شهروندی اعطاء می نماید. 

در عین حال، تمام کشورهای دیگر که امکان سفر بدون ویزا را به حوزه شنگن فراهم می کردند و از طریق سرمایه گذاری حق شهروندی اعطاء می کردند دیگر تقاضای شهروندان ایرانی را نمی پذیرند. ما تصور می کنیم که دولت گرانادا نیز در آینده نزدیک همین روند را در پیش بگیرد و برای ایرانیان استثناء قائل شود.

این یک فرصت بزرگ برای شما می باشد تا بتوانید پاسپورتی معتبر داشته باشید و برای شما امکان سفر بدون ویزا نیز فراهم گردد قبل از اینکه هزینه ها افزایش یابد و برای متقاضیان ایرانی استثناء قائل شوند.

لطفا اطلاعات پیرامون این برنامه را بخوانید و در صورتی که واجد شرایط می باشید بدون هیچ  تردیدی  با ما تماس بگیرید. دفتر ما در تورنتو از نه صبح تا پنج بعد از ظهر ( به وقت خاور میانه) از روز دوشنبه تا جمعه باز است و شماره تلفن ما نیز 4105508-416-001 می باشد. شما همچنین می توانید نام و شماره تلفن خود را به info @itc-canada.com  ایمیل کنید و در قسمت موضوع " گرانادا" را تایپ کنید. مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

خلاصه برنامه

بواسطه جدیدترین برنامه اقتصادی گرانادا که به صورت یک طرح آزمایشی اجرا می شود برای سرمایه گذاران واجد شرایط و اعضای خانواده آنها امکانی فراهم شده است تا جهت دریافت حق شهروندی اقدام کرده و از امتیاز سفر بدون ویزا به بیش از صد کشور، از جمله انگلستان و کشورهای دیگری که جدیدا به حوزه شنگن پیوستند نیز بهره برند.

شرایط/ گزینه های سرمایه گذاری

قانون اعطای حق شهروندی بواسطه سرمایه گذاری به متقاضیان امکان می دهد تا سریعتر تابعیت خود را به عنوان یک شهروند گرانادائی از دو شیوه دریافت کنند:

  • سرمایه گذاری به ارزش حداقل سیصد وپنجاه هزار دلار آمریکا در پروژه های  املاک و مستغلاتی که مورد تایید قرار گرفته است. سرمایه گذاری بایستی حداقل به مدت چهار سال اعتبار داشته باشد
  • مبلغ غیر قابل استرداد که جهت تامین بودجه قابل تبدیل باشد. این گزینه در مورد متقاضیانی صدق نمی کند که سرمایه آنها کمی بیش از دویست هزار دلار  می باشد. جهت طی این روند باید ابتدا اقامت دائم گرانادا گرفته شود و پس از آن جهت دریافت تابعیت اقدام گردد.

شرط گرفتن اقامت: الزامی در حضور فیزیکی وجود ندارد

امتیازات

  • امکان رسیدگی سریع در حدود چهار ماه
  • فرصت گرفتن مالکیت مطلق املاک و مستغلات اصلی در پروژه های تائید شده
  • املاک و مستغلاتی که تحت مالکیت سرمایه گذاران می باشند می تواند منبع یک درآمد سالانه متعادل باشد و این درآمد می تواند مورد استفاده سرمایه گذار، خانواده وی و دوستان ایشان باشد و ممکن است موجب افزایش قیمت ها در بازار گردد.
  • فرزند وابسته زیر 25 سال نیز تحت این برنامه قرار می گیرد
  • والدین وابسته نیز بدون در نظر گرفتن سن مشمول این برنامه می باشند
  • شرط حضور فیزیکی لحاظ نشده است
  • الزامی در سفر به گرانادا در طی روند رسیدگی به تقاضانامه وجود ندارد
  • نیازی به مصاحبه ، داشتن تجربه مدیریتی و تحصیلی وجود ندارد
  •   امکان سفر بدون ویزا به بیش از صد کشور، از جمله انگلستان و کشورهای دیگری که جدیدا به حوزه شنگن پیوستند
  • پیمان E-2  که  میان گرانادا و ایالات متحده آمریکا امضاء شده است و مبتنی بر ویزای سرمایه گذاران می باشد به شهروندان گرانادا امکان می دهد تا تجارتی کلان را در ایالات متحده آمریکا راه اندازی کرده و در آن محل اقامت گزینند
  • مالیاتی به  این درآمد کلی تعلق نخواهد گرفت

 

روند رسیدگی

ماه اول

  • آماده سازی پرونده، اعتبارسنجی مدارک و تکمیل روند قانونی. هزینه تقاضانامه باید در این مرحله پرداخت شود
  • سرمایه گذاری در پروژه های تائید شده املاک و مستغلات منتخب

 

ماه دوم

  • ارائه تقاضانامه مربوطه پس از اینکه تائیدیه پرونده دریافت شده صادر شد. گواهی تابعیت صادر می شود

 

ماه سوم و چهارم

  • ارائه درخواست پاسپورت
  • صدور پاسپورت

هزینه ها

هزینه مشاوره: سی هزار دلار آمریکا برای یک متقاضی مجرد، سی و پنج هزار دلار آمریکا برای یک خانواده دو نفری ( متقاضی اصلی و همسر) و دو هزار و پانصد دلار آمریکا برای هر وابسته اضافی

هزینه دولتی: پنجاه هزار دلار آمریکا برای یک متقاضی مجرد یا یک خانواده چهار نفری، بیست و پنج هزار دلار آمریکا برای هر وابسته اضافی

هزینه رسیدگی: یازده هزار و پانصد دلار آمریکا برای متقاضی اصلی، چهار هزار و چهارصد دلار آمریکا برای همسر، سه هزار و چهارصد دلار آمریکا برای فرزند وابسته زیر هفده سال و چهار هزار و چهارصد دلار آمریکا برای فرزند وابسته بالای هجده سال و والدین

هزینه های رسیدگی شامل وجه الضمان، هزینه عوامل محلی، مالیات بر ارزش افزوده خدمات و هزینه های مربوط به پاسپورت نیز می گردد.

هزینه های قانونی: پنج هزار دلار آمریکا برای همسر، دو هزار دلار آمریکا برای فرزند وابسته ای که بین دوازده تا هفده سال سن داشته باشد . پنج هزار دلار آمریکا برای فرزند وابسته بالای هجده سال و  والدین.

هزینه های قانونی متقاضی اصلی در هزینه تقاضانامه وی لحاظ شده است.

در آینده نزدیک پذیرش تقاضانامه های شهروندان ایرانی متوقف خواهد شد. در صورتی که واجد شرایط می باشید بدون هیچ  تردیدی  با ما تماس بگیرید. دفتر ما در تورنتو از نه صبح تا پنج بعد از ظهر ( به وقت خاور میانه) از روز دوشنبه تا جمعه باز است و شماره تلفن ما نیز 4105508-416-001 می باشد. شما همچنین می توانید نام و شماره تلفن خود را به info @itc-canada.com  ایمیل کنید و در قسمت موضوع " گرانادا" را تایپ کنید. مشاوران ما در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.