English

برنامه مهاجرت از طریق سرمایه گذاری امریکا EB-5

معرفی ویزای مهاجرت آمریکا EB-5 (گرین کارت)

معرفی  ویزای EB-5  آمریکا

این ویزا که در سال 1990 توسط دولت آمریکا شکل گرفته است برای ویزای مبتنی بر اشتغال  در نظر گرفته شده است. این ویزا که در الویت پنجم قرار دارد در بخش 203 (b) ( 5)   قانون مهاجرت و ملیت ( INA ) نوشته شده است. این ویزا به مهاجرانی که تمایل دارند به امریکا وارد شوند امکان می دهد تا در یک شرکت تجاری استخدام شوند و با ایجاد شغلهای جدید و سرمایه گذاریهای بنیادی موجب تحکیم اقتصاد آمریکا گردند.

متقاضیان امکان انتخاب گزینه ایجاد شرکت جدید یا سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای را دارند که از پیش تائید شده باشد. همراه با صادر شدن کارت سبز ، برای متقاضی و همسر وی و وابستگان وی که زیر 21 سال باشند؛ امکان گرفتن اقامت دائم فراهم می باشد.

چه کسانی می توانند برای این ویزا درخواست دهند؟

این ویزا مناسب افرادی است که ارزش دارایی خالص آنان زیاد باشد و در طرح سرمایه گذاری اکتیو برنامه به آسانی شرکت جویند و میزان ریسک آنرا بپذیرند.

متقاضیان موفق و خانواده های آنان می توانند کارت سبز (گرین کارت) و سپس حق شهروندی دریافت کنند.

گزینه های سرمایه گذاری برای این نوع ویزا از چه قرار است؟

دو گزینه سرمایه گذاری در این برنامه وجود دارد:

1.      تشکیل شرکت جدیدی در آمریکا

 متقاضیان باید واجد شرایط زیر باشند:

  •  یک سرمایه گذاری به ارزش 1,000,000 دلار آمریکا در یک شرکت جدید تجاری انجام دهند و یا یک سرمایه گذاری در" ناحیه های تجاری مورد هدف" به ارزش 500,000  دلار آمریکا صورت دهند. این ناحیه ها شاملِ مناطق روستایی یا مناطقی می باشد که نرخ بیکاری حداقل 150 % میانگین را به شکل سراسری در بر می گیرد.
  • ایجاد اشتغال تمام مدت برای حداقل 10 فرد آمریکایی واجد شرایط  که باید کارمند مستقیم شرکت تجاری باشند.
  • نقش فعالی در اداره شرکت داشته باشند که باید مطابق با خط مشی های تدوین شده و مدیریت روز به روز باشد.
2.      سرمایه گذاری در مراکز منطقه ای

 مراکز منطقه ای، فرصتهای سرمایه گذاری هستند که از پیش توسط USCIS مورد تائید قرار گرفته است. متقاضیان باید واجد شرایط زیر باشند:

  • یک سرمایه گذاری به ارزش 500,000 دلار آمریکا انجام دهند.
  • ایجاد اشتغال تمام مدت برای حداقل 10 فرد آمریکایی واجد شرایط. در این مورد استخدام غیر مستقیم جایز است.
  • مدیریت فعالانه شرکت مورد نیاز نمی باشد.

 گرفتن کارت سبز چقدر زمان می برد؟

 بستگی به پیچیدگی مورد دارد. ممکن است که گرفتن کارت سبز 18 ماه طول بکشد و 5 سال نیز گرفتن حق شهروندی طول می کشد. با ما تماس بگیرید تا شما را در جریان جزئیات این روند قرار دهیم.

 برای احراز صلاحیت در این برنامه باید چه ویژگیهایی داشت؟

 درخواست کننده باید هریک از شرایط زیر را احراز نماید:

  • حداقل 21 سال داشته باشد
  • منابع قانونی داراییها و سرمایه خود را ارائه دهد
  • یکی از گزینه های سرمایه گذاری موجود را برگزینند

دلایل ایجاد این برنامه چیست؟ برخی از مزایای این برنامه از این قرار است:

داشتن مهارت در زبان اجباری نمی باشد

  • داشتن حداقل تحصیلات اجباری نمی باشد
  • داشتن تجربه در مدیریت یا تجارت اجباری  نمی باشد
  • منبع سرمایه گذاری می تواند هدیه، ارث، تجارت یا هرگونه فعالیت قانونی باشد
  • امکان زندگی، کار و تحصیل در سراسر آمریکا که هزینه تحصیل کمتر باشد، وجود دارد
  • شامل فرزندان وابسته زیر 21 سال نیز می گردد

ریسکهای این برنامه :

این برنامه تنها دو شرط اصلی دارد: سرمایه گذاری و ایجاد شغل. اگر هریک از این دو شرط میسر نشود، سرمایه شخص ( به شکل کامل یا بخشی از آن) و وضعیت مهاجرت شخص به مخاطره خواهد افتاد.

مطابق با دستورالعمل فدرال ، سرمایه گذاری در EB-5  مخاطره آمیز است. از این رو، تضمینی در بازگشت سرمایه وجود ندارد.

چون وضعیت مهاجرت فرد مشروط به موفقیت در سرمایه گذاری و ایجاد شغل می باشد، شکست در این دو مورد منجر به  امتناع از صدور ویزا می گردد.

لطفا با ما تماس بگیرید تا عمق ریسکهای این برنامه را برای روشن کنیم. سرمایه گذاران باید پیش از ارائه  درخواست از این ریسکها آگاهی داشته باشند.

شروط دریافت حق شهروندی آمریکا:

در صورتیکه حداقل 5 سال است که  کارت سبز غیر مشروط  در دست دارید، باید شرایط زیر را احراز کرده تا بتوانید برای گرفتن تابعیت درخواست دهید:

  • 18 سال یا بالاتر داشته باشید
  • درخواست کننده حداقل سه ماه قبل از ارائه درخواست نامه  در ایالت یا حوزهUSCIS   زندگی کند  که دارای اختیارات قانونی در ناحیه محل اقامت وی باشد.
  • دقیقا قبل از ارائه درخواست به عنوان دارنده کارت سبز حداقل 5 سال اقامت مستمر در آمریکا داشته باشید.
  • دقیقا قبل از ارائه درخواست  برای حداقل 30ماه از 5 سال ( 60 ماه) حضور فیزیکی در آمریکا داشته باشید.
  •  از تاریخ ارائه درخواست برای گرفتن تابعیت تا زمان گرفتن آن ،اقامت مستمر در آیالات متحده آمریکا داشته باشید.
  • قادر به خواندن، نوشتن و صحبت کردن به زبان انگلیسی باشید و دانش و قدرت درک تاریخ آمریکا و دولت آنرا داشته باشید( civics).
  • از نظر شخصیت  اخلاقی با توجه به قانون اساسی آمریکا با آن همخوانی داشته باشید و در تمام دوره های مربوطه در جهت سعادت این کشور و طبق قانون عمل کنید.

 هزینه درخواست:

هزینه های مشاورتی و حقوقی حدود US$20000
I-526 US$1500
DS-230 برای هر نفر US$40
I-829 US$3750
بیومتریک برای هر نفر US$85

 ممکن است هزینه های کنونی تغییر کند، بنا براین با ما در تماس باشید تا آخرین اطلاعات در اختیار شما قرار گیرد.

 سابقه این برنامه:

 این برنامه هر ساله طرفداران بیشتری پیدا می کند. برای کسب اطلاعات بیشتر  EB-5 Statistics را دانلود نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر با اداره ما در تورنتو  +1-416-4105508 تماس بگیرید.

 می توانید به آدرس  info@itc-canada.com نیز ایمیل برنید تا یکی از نمایندگان ما با شما تماس بگیرند.