English

پرتغال- برنامه ویزای طلایی
پرتغال- برنامه ویزای طلایی

این برنامه جدیدا طرفداران زیادی بین سرمایه گذارانی که خواهان آزادی تردد بین کشورها هستند پیدا کرده است. لطفا در صورت تمایل و دریافت اطلاعات بیشتر با دفتر ما در کانادا به مشاره 14164105508 و یا شماره رایگان (از تهران به کانادا) 02189399482 تماس بگیرید یا ایمیلی به آدرس info@itc-canada.com ارسال بفرمایید.

خلاصه این برنامه

کشور پرتغال در اکتبر 2012 ، مجوز اقامت طلایی خود را برای سرمایه گذاران معرفی نمود. این ویزا تمام مزایای ویزای شینگن را دارد به دارنده ویزا امکان می دهد تا با آزادی به 26 کشور عضو شینگن در اروپا برود. دارندگان ویزای طلایی به مجوز اقامت نیز دسترسی خواهند داشت و همچنین حق شهروندی پرتغال را با احتساب دوره های ماندن در این کشور پس از 6 سال اقامت کسب خواهند کرد.

شرایط

  • درخواست کننده باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد و به شکل قانونی در کشور اقامت داشته باشد.
  • درخواست کننده نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  • درخواست کننده باید حداقل 25 سال سن داشته باشد( حداکثر سن لحاظ نشده است).
  • درخواست کننده باید یکی از گزینه های زیر را انتخاب کند:

(1)   املاک و مستغلات خریده باشد( مسکونی، تجاری یا قطعه زمین)حداقل به میزان 500,000  یورو ( بدون امکان گرفتن وام )؛ یا (2) انتقال 1,000,000  یورو به بانک پرتغال. این سرمایه گذاری باید حداقل 5سال در این کشور باشند ( یا تا زمانی که حق شهروندی به درخواست کننده اعطاء گردد).

  • درخواست کننده باید از نظر عدم داشتن سوء پیشینه چک شود

مزایای ویزای طلایی

  • زمان رسیدگی توسط دولت 30 روز می باشد( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت) .
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد) .
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است( یک هفته در سال).
  • درخواست کنندگان می توانند پس از 6 سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

این برنامه جدیدا طرفداران زیادی بین سرمایه گذارانی که خواهان آزادی تردد بین کشورها هستند پیدا کرده است. لطفا در صورت تمایل و دریافت اطلاعات بیشتر با دفتر ما در کانادا به مشاره 14164105508 و یا شماره رایگان (از تهران به کانادا) 02189399482 تماس بگیرید یا ایمیلی به آدرس info@itc-canada.com ارسال بفرمایید.