English

سوالات متداول پیرامون ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی چیست؟

این ویزا به درخواست کنندگان امکان می دهد تا با خریدن املاک و مستغلات اقامت ( حداقل 500,000  یورو)  بگیرند یا در بانک پرتغال سپرده داشته باشند( حداقل 1,000,000 یورو برای پنج سال).

آیا درخواست کنندگان اصلی باید در مصاحبه ای در پرتغال شرکت کنند؟

مصاحبه برای درخواست کنندگان لازم نمی باشد.

چه کسانی باید سفر تحقیقاتی به این کشور داشته باشند؟

تمام اعضای خانواده باید برای حداقل سه روز کاری در پرتغال باشند. برای گرفتن اثر انگشت، امضاء اوراق و گرفتن عکس

چرا درخواست کنندگان باید حساب بانکی در پرتغال باز کرده باشند؟

تمام هزینه های دولتی، سرمایه بانکی و هزینه خرید املاک و مستغلات باید از حساب بانک پرتغالی فرد پرداخت شده  باشد. وکیلان ما به درخواست کنندگان کمک می کنند تا حساب بانکی خود را در طول سفر تحقیقاتی خود باز نمایند.

داشتن چه نوع املاکی مورد پذیرش می باشد؟

قیمت ملک یا املاک باید حداقل پانصد هزار یورو باشد و می تواند شامل ملک مسکونی شخص نیز باشد یا به شکل تجاری یا قطعه زمین باشد. قیمت ملک به محل بستگی دارد( یعنی در حریم رودخانه قرار داشته باشد یا خیر)و به اندازه و دیگر خصوصیات ملک بستگی دارد.

آیا ملک قابل رهن دادن است؟

درخواست کنندگان نمی توانند آنرا به مبلغ پانصد هزار یورو رهن دهند. با این وجود، در صورتی که ارزش  ملک بیش از میزان حداقلی باشد می توان اضافه آنرا رهن داد. برای مثال، اگر ارزش ملک ششصد هزار یورو باشد، باید مبلغ رهن صد هزار یورو باشد( که بیش از میزان سرمایه گذاری خواسته شده است) . مسئولیت رهن نیز با خود درخواست کننده می باشد.

میزان مالیات ملک چقدر است؟

مالیات ملک ( "IMI ") از 0.3-0.5 % برای ساختمانهای شهری ( بسته به محل) و 0.8% برای ساختمانهای روستایی است و به شکل سالیانه پرداخت می شود.

حداکثر سن وابستگی فرزندان چقدر در نظر گرفته شده است؟

سن فرزند باید زیر 18 سال باشد ( یعنی حداکثر 17 سال و 364 روز) داشته باشد تا به عنوان فرزند وابسته در درخواست نامه قید گردد. در مواقع خاص، فرزندان بالای 18 سال نیز وابسته شمرده می شوند ( یرای مثال، اگر فرزند معلولیت جسمی یا ذهنی داشته باشد که بواسطه آن به پدر و مادر خود وابسته باشد) . دانشجویانی که بالای 18 سال بوده و ازدواج نکرده اند و از نظر مالی وابسته به والدین خود می باشند، ممکن است در صورتی که اثبات کنند دانشجوی تمام وقت هستند و از نظر مالی بر درخواست کننده متکی می باشد به عنوان فرزند وابسته شناخته می شوند و غیره.

هزینه خدمات درمانی در پرتغال چقدر است؟

درخواست کنندگان باید پوشش بیمه ای خود را در این کشور داشته باشند. برای یک خانواده پنج نفره، قیمت میانگین تقریبا بین پاتصد تا هفتصد یورو می باشد. با توجه به سلامت و سن درخواست کننده ، پوشش لازم می باشد. ما شخص را در طول بازدید وی تحت پوشش بیمه قرار خواهیم داد( انجام آزمایش پزشکی برای بیمه شدن لازم نیست).

آیا امکان اشتغال برای درخواست کنندگان فراهم است؟

دارندگان ویزای طلایی اجازه کسب درآمد در پرتغال را دارند( از طریق استخدام یا تجارت در آن کشور).

درخواست کنندگان باید چند هفته در سال در این کشور باشند تا بتوانند اقامت بگیرند؟

هر عضو خانواده باید به صورت میانگین هفت روز در سال را در پرتغال باشد. بدین ترتیب:

سال اول: 7 روز

سالهای دوم و سوم: 14 روز کامل ( یعنی، 10 روز در سال دوم و چهار روز در سال سوم)

سالهای چهارم و پنجم: 14 روز کامل

در چه زمانی و به چه نحوی اقامت تجدید می شود؟

اقامت باید هر دو سال تجدید شود و از داخل کشور پرتغال انجام پذیرد( یعنی در طول سفر موکل). سرمایه گذاری ( به شکل املاک و مستغلات و سپرده بانکی ) باید در جای خود باقی مانده تا اقامت مجددا داده شود.

هزینه های دولتی و قانونی اضافه شده باید در هر بار تجدید پرداخت شود.

در چه زمانی درخواست کننده می تواند از طریق پذیرش تابعیت برای گرفتن حق شهروندی اقدام کند؟

پس از 6 سال اقامت، امکان درخواست دادن برای گرفتن حق شهروندی وجود دارد. هزینه های قانونی و دولتی اضافی نیز باید پرداخت شود.

چه سطحی لازم است تا از طریق قبول تابعیت ، حق شهروندی داده شود؟

هر درخواست کننده باید در (1) خواندن و نوشتن(2) شنیدن و (3) صحبت کردن توانایی لازم در حد پایه را داشته باشد. تستها به شکل چند گزینه ای، درست ویا نادرست و شفاهی و غیره  برگزار می شود.

درخواست کنندگان باید توانایی داشته باشند تا موقعیتهای معمولی را درک کنند و قادر به برقراری ارتباط باشند. مانند: سلام و خوش آمدگویی، سفارش غذا در رستوران، رزرو هتل، ابراز مشکلات مربوط به سلامتی و خواندن برچسبهای پزشکی ، خواندن نشانی خیابانها، پرسیدن آدرس، تکمیل فرمهای استاندارد با اطلاعات شخصی ( مانند فرمهای شرکت در کلاسها، باز کردن حساب بانکی و غیره) و گذاشتن وعده ملاقات  http://ww3.fl.ul.pt/caple/Exames/CIPLE.aspx

درخواست کننده می تواند با پاسپورت پرتغالی خود به کدام کشورها سفرکند؟

این افراد می توانند آزادانه به کشورهای اتحادیه اروپا سفر کنند:

 http://europa.eu/about-eu/countries/index_en.