English

ویزای طلایی پرتغال با سرمایه گذاری فقط 350 هزار یورو

تاریخ انتشار: Thu, 17 Mar 2016 13:19:00 | منبع: ITC

ویزای طلایی پرتغال

Portugal - Golden Visa Program

با معرفی این فرصت طلایی، این برنامه جدیدا طرفداران زیادی بین سرمایه گذارانی که خواهان آزادی تردد بین کشورها هستند پیدا کرده است. لطفا در صورت تمایل و دریافت اطلاعات بیشتر با دفتر ما در کانادا به مشاوره 14164105508 و یا شماره رایگان (از تهران به کانادا) 02182802132 تماس بگیرید یا ایمیلی به آدرس portugal@itc-canada.com  ارسال بفرمایید.

خلاصه این برنامه

کشور پرتغال در اکتبر 2012 ، مجوز اقامت طلایی خود را برای سرمایه گذاران معرفی نمود. این ویزا تمام مزایای ویزای شینگن را دارد به دارنده ویزا امکان می دهد تا با آزادی به 26 کشور عضو شینگن در اروپا برود. دارندگان ویزای طلایی به مجوز اقامت نیز دسترسی خواهند داشت و همچنین حق شهروندی پرتغال را با احتساب دوره های ماندن در این کشور پس از 6 سال اقامت کسب خواهند کرد.

مشخصات کلی

  • سرمایه گذاری املاک به مبلغ 350000 یورو به مدت 5 سال
  • برگشت سالانه سرمایه به میزان 4% ( سالانه 14000 یورو به شما پرداخت می شود)
  • اقامت در مدت کوتاه جند ماهه
  • حق زندگی و کار در پرتغال با ویزای اقامت
  • قابلیت تردد در کشور های شنگن بدون نیاز به ویزا
  • اقامت دائم بعد از 5 سال
  • پاسپورت 1 سال بعد از اقامت دائم
  • فرزندان و پدر و مادر متقاضی اصلی هم در پرونده می توانند باشند

ساختار برنامه

  • سال اول: ویزا برای کار و سفر
  • سال دوم تا چهارم: اقامت (قابل تمدید)
  • سال پنجم: اقدام برای اقامت دائم
  • سال ششم: اقدام برای شهروندی و پاسپورت

شرایط

بر اساس شرایط جدید ویزای طلایی پرتغال شما میتوانید با سرمایه گذاری به میزان فقط 350 هزار یورو در یک پروژه تائید شده ساختمانی که جداقل 30 سال از بنای آن گذشته باشد (برای ترمیم و بازسازی) ویزای پرتغال را دریافت کنید که نهایتا به اقامت دائم و پاسپورت خواهد انجامید. در برنامه عادی ویزای طلایی حداقل سرمایه گذاری 500 هزار یورو می باشد.

توجه: تنها 32 سهمیه برای این پروژه وجود دارد که احتمالا تا 2 ماه آینده این سهمیه تکمیل خواهد شد.

سایر شرایط به شرح زیر هستند:

  • حداقل یک هفته اقامت در سال در کشور پرتغال
  • درخواست کننده باید دارای یک پاسپورت معتبر باشد و به شکل قانونی در کشور اقامت داشته باشد.
  • درخواست کننده نباید حق شهروندی انحادیه اروپا را داشته باشد.
  • درخواست کننده باید حداقل 25 سال سن داشته باشد( حداکثر سن وجود ندارد)
  • فرزندان تا 18 سال در پرونده به عنوان همراه هستند.
  • فرزندان بالای 18 سال به شرط اشتغال به تحصیل در پرونده هستند.
  • پدر و مادر متقاضی اصلی در صورتی که با متقاضی اصلی زندگی کند در پرونده می توانند باشند.

 

مزایای ویزای طلایی

  • زمان رسیدگی توسط دولت 30 روز می باشد( پس از تکمیل و ارائه پرونده به دولت.)
  •  هر درخواست کننده / همسر وی و وابستگان وی حق دارند که در پرتغال کار و اقامت داشته باشند  و آزادانه به مناطق شینگنن سفر کنند.
  • در مورد ملیت محدودیتی وجود ندارد( تمام ملیتها می توانند درخواست دهند در صورتیکه جزو اتحادیه اروپا نباشند.)
  •  این کشور، کیفتی بالا از زندگی را ارائه می دهد. از جمله، تجارت مدرن، امکانات پزشکی، خرید، خدمات زیبایی، امکانات ورزشی، رویدادهای فرهنگی و آب و هوای گرم.
  • محدودیتی برای سن، حداقل تحصیلات مورد نیاز، تجربه در زمینه مدیریت یا تجارت، میزان ثروت خالص یا منبع تامین بودجه وجود ندارد.
  • مصاحبه ندارد
  • میزان تحصیلات شرط نیست.
  • به سابقه مدیریت نیازی نیست.
  • مالیات بر درآمد جهانی وجود ندارد.
  • التزام دانستن زبان وجود ندارد( اگرچه دانستن زبان پرتغالی در حد پایه برای گرفتن حق شهروندی لازم می باشد.)
  •  التزام داشتن اقامت حداقل است (یک هفته در سال.)
  • درخواست کنندگان می توانند پس از 6 سال برای گرفتن حق شهروندی اقدام نمایند.

با معرفی این فرصت طلایی، این برنامه جدیدا طرفداران زیادی بین سرمایه گذارانی که خواهان آزادی تردد بین کشورها هستند پیدا کرده است. لطفا در صورت تمایل و دریافت اطلاعات بیشتر با دفتر ما در کانادا به مشاوره 14164105508 و یا شماره رایگان (از تهران به کانادا) 02182802132 تماس بگیرید یا ایمیلی به آدرس portugal@itc-canada.com  ارسال بفرمایید.