English

ایجاد روش جدید مهاجرت به استان انتاریو برای کارافرینان

تاریخ انتشار: Fri, 25 Dec 2015 18:12:00 | منبع: ITC

ایجاد برنامه جدید مهاجرت استانی انتاریو ویژه کارآفرینان

برنامه مهاجرت استانی انتاریو ویژه کارآفرینان جهت حمایت از افرادی طراحی شده است که قصد آغاز یک تجارت را دارند یا قصد خرید تجارتی را دارند که از قبل در این استان راه اندازی شده است. این برنامه فرصتی را در اختیار کارآفرینان قرار می دهد تا به محض راه اندازی تجارت خود در این استان جهت دریافت اقامت دائم نامزد شوند.

شرایط

شما در صورتی واجد شرایط این برنامه خواهید بود که توانایی پیاده کردن یک فعالیت موفقیت آمیز تجاری را در این استان داشته باشید و این فعالیت تجاری سود اقتصادی بالایی را برای این استان به ارمغان آورد. شما به همراه شریک تجاری خود می توانید در صورت تایید شدن طرح جهت دریافت اجازه کار موقت تقاضا دهید تا تجارت خود را راه اندازی کنید. به مجرد اینکه شما به همراه شریک تجاری خود در این امر  با موفقیت روبرو شدید واجد شرایط برنامه مهاجرت استانی شمرده خواهید شد.

  • سرمایه گذاری حداقل به ارزش پانصد هزار دلار کانادا (بسته به محل ایجاد بیزنس و نوع فعالیت)
  • داشتن دارایی خالص به ارزش هشتصد هزار دلار کانادا (بسته به محل ایجاد بیزنس و نوع فعالیت)
  • در صورت لزوم، کارآفرین می تواند یک شریک تجاری را برای نامزد شدن مشخص کند که این فرد  بتواند در راستای تاسیس تجارت در انتاریو به وی کمک کند.
  • کارافرین و یا شریک تجاری وی قبل از اینکه نامزد اقامت دائم شمرده شوند دو سال زمان دارند تا بتوانند حداقل شرایط برنامه ( از جمله داشتن مهارت زبانی) را احراز کنند.
  • حداقل دو شغل دائم تمام وقت برای شهروندان کانادایی یا افرادی که اقامت دائم دارند ایجاد کرده باشند.
  • بایستی حداقل سطح زبان متوسط در حد آیلتس 5 داشته باشند

در صورتی که همراه با یک شریک تجاری اقدام میکنید، شریک شما نیز بایستی واجد شرایط باشد.

این در واقع اولین باری است که استان انتاریو برنامه خوبی برای کارافرینانی که مایل به اقامت و ایجاد کار در این استان دارند ایجاد کرده است. در صورتی که واجد حداقل شرایط بالا هستید و علاقمن به اقدام از این روش میباشید لطفا ایمیلی به آدرس Ontario@itc-canada.com بفرستید تا با شما تماس گرفته شود.