English

برنامه مهاجرت استانی اونتاریو (فرصتهای های اونتاریو)

برنامه استانی فرصتهای اونتاریو یک برنامۀ مهاجرتی است که از طریق آن اونتاریو افراد و خانواده آنها را بر اساس یک پیشنهاد کار از قبل تایید شده در استان انتخاب میکند.

کارفرماهای تایید شده می توانند کارکنان خارجی را از طریق . دسته عمومی و دسته دانشجوی بین المللی استخدام نمایند.

دسته عمومی

برای پذیرش به عنوان یک کارگر یا کارمند خارجی، نامزدهای مورد نظر در دستۀ عمومی باید با ارائه مدارک شایستگی خود را برای موقعیت به دست آمده ثابت کنند و باید دارای شرایط زیر باشند:

  • حداقل دو سال تجربه کاری (در پنج سال گذشته) در شغل مورد نظر، یا در صورتی که شغل مورد نظر در اونتاریو نیاز به مجوز داشته باشد، انجام دادن مراحل ثبت نام مناسب.
  • یک پیشنهاد کار دائمی تمام وقت تایید شده برای یک شغل تخصصی (NOC 0, A or B).
  • یک دستمزد پیشنهادی که همتراز سطح دستمزدهای غالب برای شغل مورد نظر باشد.
  • وضعیت اقامت قانونی، اگر درخواست کننده در کانادا باشد.
  • نامۀ موافقت کارفرما، فرم گواهی امضا شده بوسیلۀ کارفرما و فرم بررسی اولیه

از آنجا که برای درخواست از "دسته عمومی" فرصتهای اونتاریو نیاز به یک ‌پیشنهاد کاری از این استان دارید، ما از شما دعوت می‌كنیم جستجوی كار خود را از طریق ابزار جستجوی كار كانادا به صورت رایگان شروع كنید.

دسته دانشجویان بین المللی

در حال حاضر دسته دانشجویان بین المللی فرصتهای اونتاریو دارای سه زیرمجموعه است:

دانشجویان با پیشنهاد کاری، فارغ التحصیلان PhD، فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد

دانشجویان با پیشنهاد کاری

به منظور درخواست فرصتهای اونتاریو به عنوان یک دانشجوی بین المللی دانشجویان باید: :

  • حداقل نصف دورۀ تحصیل خود را در کانادا تکمیل کرده باشند و از یک کالج یا دانشگاه کانادایی تایید شده دولتی فارغ التحصیل شده باشند یا به زودی بشوند;
  • حداقل یک دورۀ دو سالۀ برنامۀ دیپلم کالج یا مدرک دانشگاه دو ساله را در حالت تمام وقت کامل کرده باشند;
  • دارای پیشنهاد کاری در یک شغل مدیریتی، حرفه ای، یا پیشه های تخصصی (B یا NOC O,A) باشند. . این پیشنهاد کار لازم نیست در ارتباط با زمینه درسی باشد.
  • پیشنهاد کاری داشته باشد که دائمی و تمام وقت باشد و دستمزد حداقل برای آن شغل ( به جای دستمزد غالب مورد نیاز برای درخواست کنندگان دسته عمومی) در نظر گرفته شده باشد;
  • در طی دو سال از تاریخی که این دانشجویان مدرک یا دیپلم خود را دریافت می کنند و یا در طی نیمسال پایانی تکمیل درجه یا دیپلم آنان، درخواست داده شود;
  • اگر درخواست کننده در کانادا باشد وضعیت قانونی داشته باشد;
  • نامۀ موافقت کارفرما، فرم گواهی امضا شده بوسیلۀ کارفرما و فرم بررسی اولیه را دریافت کرده باشد;

دانشجویان بین المللی نیاز ندارند که هیچ گونه سابقه تجربی کاری داشته باشند، دانشجویان بین المللی واجد شرایط می توانند برای یک موقعیت کاری مورد تایید در کانادا از کانادا یا خارج از کانادا داشته باشند.

از آنجا که برای درخواست از "دسته دانشجویان بین المللی" فرصتهای اونتاریو نیاز به یک ‌پیشنهاد کاری از این استان دارید، ما از شما دعوت می‌كنیم جستجوی كار خود را از طریق ابزار جستجوی كار كانادا به صورت رایگان شروع كنید.

فارغ التحصیلان PhD

اگر شما از یکی از دانشگاههای دولتی اونتاریو در دوره PhD فارغ التحصیل شده اید، میتوانید واجد شرایط برای اقدام از جریان فارغ التحصیلان PhD دسته دانشجویان بین المللی فرصتهای اونتاریو شوید.

فارغ التحصیلان PhD اونتاریو نیازی به پیشنهاد کاری ندارند.

برای اقدام از طریق جریان فارغ التجصیلان PhD فرصتهای اونتاریو، دانشجو بایستی شرایط زیر را داشته باشد:

  • از یکی از برنامه های PhD موجود در استان اونتاریو فارغ التحصیل شده باشد یا
  • تمامی نیازهای برنامه تحصیلی را با موفقیت به اتمام رسانیده باشد. (تکمیل دوره کاری مربوط به تحصیل و دفاع موفقیت آمیز از پایان نامه) و:
  • حداقل دو سال از دوره PhD خود را در یکی از دانشگاههای دولتی اونتاریو کامل کرده باشد.
  • حداکثر دو سال بعد از دریافت مدرک PhD خود اقدام نماید.
  • اگر در کانادا باشد، وضعیت قانونی داشته باشد

دانشجویان میتوانند هم از داخل و هم از خارج کانادا برای این برنامه اقدام نمایند.

فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ارشد

اگر شما از یکی از دانشگاههای دولتی اونتاریو در دوره کارشناسی ارشد فارغ التحصیل شده اید، یا به زودی تحصیلاتتان به اتمام میرسد، میتوانید واجد شرایط برای اقدام از جریان فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد دسته دانشجویان بین المللی فرصتهای اونتاریو شوید.

فارغ التحصیلان دوره کارشناسی ارشد اونتاریو نیازی به پیشنهاد کاری ندارند.

برای اقدام از طریق جریان فارغ التجصیلان کارشناسی ارشد فرصتهای اونتاریو، دانشجو بایستی شرایط زیر را داشته باشد:

  • قصد زندگی و کار در کانادا داشته باشد.
  • از یکی از برنامه های کارشناسی ارشد موجود در استان اونتاریو فارغ التحصیل شده باشد.
  • یک دوره حداقل یک ساله را به صورت تمام وقت کامل کرده باشد.
  • حداکثر دو سال بعد از دریافت مدرک کارشناسی ارشد خود، و یا طی آخرین ترم تحصیلی اقدام نماید.
  • ساکن کانادا باشد.
  • وضعیت اقامت قانونی داشته باشد. ( به عنوان مثال ویزای دیدار، کار یا تحصیل داشته باشد.)
  • سطح دانش زبان بالایی در یکی از زبانهای رسمی کانادا داشته باشد. ( برای انگلیسی - IELTS - آزمون عمومی با امتیاز 7 یا بالاتر)(برای زبان فرانسه - TEF - با امتیاز 5 یا بالاتر(
  • پس انداز و درآمد کافی برای امرار معاش خود و خانواده داشته باشد.
  • در دو سال گذشته حداقل یکسال در کانادا زندگی کرده باشد.

واجد شرایط بودن کارفرما

شرکتهایی که برای فرصتهای اونتاریو درخواست می دهند باید:

  • دارای حداقل سه سال سابقه کار فعال تجاری باشند (تعاونیها، شرکت با مسئولیت محدود و شراکت های شخصی)
  • دارای حداقل 1,000,000 دلار سود ناخالص برای آخرین سال مالی باشند (برای شرکتهای درون منطقه شهر بزرگ تورنتو GTA) و یا دارای حداقل 500,000 دلار سود ناخالص (برای شرکتهای خارج از GTA ) باشند.
  • دارای حداقل 5 کارمند تمام وقت دائمی (برای شرکتهای درون GTA) یا حداقل سه کارمند تمام وقت (شرکتهای خارج از GTA) باشند.
  • محل شرکت در اونتاریو باشد، جایی که درخواست کننده مشغول به کار خواهد شد.

برای اطلاعات بیشتر در مورد برنامه مهاجرت استانی اونتاریو، به قسمت پرسش و پاسخ برنامه مهاجرت استانی اونتاریو مراجعه کنید.

شرایط خود را برای مهاجرت بصورت رایگان ارزیابی کنید.

اطلاعات عمومی درباره استان اونتاریو