English

برنامه ی مهاجرت استان نیوفاندلند و لابرادور (NLPNP)

برنامه ی مهاجرتی نیوفاندلند و لابرادور یک برنامه ی مهاجرتی دولتی است که به گزینش متقاضیانی می پردازد که اشتیاق و توانایی خود را برای مهاجرت و اقامت خودشان و خانواده شان در نیوفاندلند و لابرادور نشان داده باشند.

تحت برنامه ی مهاجرت نیوفاندلند و لابرادور، شما می توانید بر اساس یکی از جریان های زیر، اقدام به مهاجرت نمایید:

کارگر ماهر/ حرفه ای

برای احراز صلاحیت در طبقه ی کارگر ماهر/ حرفه ای، متقاضی بایستی حداقل 50 امتیاز در فرم خود ارزشیابی کسب نماید (حرفه، اشتغال، تجربه، تحصیل، سازش پذیری، اشتغال وابسته به ازدواج، سن، توانایی زبانی، منابع مالی)؛ و همچنین یک پیشنهاد کاری از نیوفاندلند و لابرادور داشته باشد که:

  • کاری تمام وقت و دائمی است؛
  • از مهارت های تخصصی ویژه ای برخوردار است که تامین آن از سرتاسر بخش های کانادا امکان پذیر نیست؛
  • بر اساس استانداردهای اشتغال استانی و دستمزدهای مربوط به این استان است.

متقاضیان این معیار (کارگر ماهر) بایستی قبل از هر چیز از نیوفاندلند و لابرادور دیدن نمایند تا مصاحبه ی شغلی با کارفرما و دپارتمان نوآوری ها و پیشرفت های ناحیه ای تجارتی داشته باشند.

از آن جا که شما برای گرفتن پذیرش از نیوفاندلند و لابرادور به یک شغل تحت جریان کارگر ماهر/ حرفه ای نیاز دارید، از شما می خواهیم تا شغل مورد نظر خود را که در آن توانمند هستید در بخش ابزار جستجوی شغل در کانادا بیابید.

ارتباطات خانوادگی

این طبقه مربوط به افرادی است که می خواهند به اعضای خانواده ی خود که در دیگر کشورها زندگی می کنند کمک نماید تا برای کار و اسکان وارد نیوفاندلند و لابرادور شوند. افراد مقیم در نیوفاندلند و لابرادور بایستی حداقل یک سال از زمان اقامتشان گذشته باشد تا بتوانند از این معیار برای دعوت دیگر اعضای خانواده ی خود استفاده نمایند. بچه های شما، همسران شما، همسرهای عرفی شما و پدر بزرگ و مادربزرگ شما مشمول این مهاجرت ها نمی شوند. آن ها بایستی درخواست خود را بر اساس طبقه ی کلاس حمایت از خانواده انجام دهند.

برای این که تحت طبقه ی ارتباطات خانوادگی در برنامه ی مهاجرتت به استان نیوفاندلند و لابرادور قرار بگیرید، بایستی:

  • سن شما بین 18 تا 49 سال باشد؛
  • تعهد بدهد که از تمامی کسانی که شما ضمانت آن ها را برعهده گرفته اید، پشتیبانی نمایید؛
  • عضوی از خانواده (پشتیبان) داشته باشید که مشتاق به فراهم آوردن کمک های مورد نیاز برای اقامت شما باشد؛
  • تحصیلات آموزش متوسطه را گذرانیده باشید و یک سال از دوره ی اخذ مدرک دیپلم شما گذشته باشد؛
  • حداقل یک سال در زمینه ی کاری خود دارای تجربه باشید؛
  • از یکی از کارفرماهای نیوفاندلند و لابرادور پیشنهاد شغلی دائم و تمام وقت داشته باشید؛ و یا این که قصد پیدا نمودن یک کار تمام وقت و دائمی را در نیوفاندلند دارا باشید؛
  • دارای توانایی کافی در زبان انگلیسی برای انجام کار خود باشید؛
  • پول کافی پس از ورود تا قبل از پیدا نمودن کار با خود داشته باشید (10 هزار دلار کانادا برای شما و 2 هزار دلار کانادا برای هر نفر از اعضای وابسته به شما)؛
  • قصد اقامت دائم در نیوفاندلند و لابرادور را دارا باشید.

فارغ التحصیل بین المللی

طبقه ی مهاجرت فارغ التحصیل بین المللی به دانشجویان بین المللی اجازه می دهد تا اشخاصی که در نهادهای آموزشی کانادا فارغ التتحصیل شده اند به عنوان نامزذد اقامت دائم در کانادا معرفی شوند.

فارغ التحصیل بین المللی که پیشنهاد کار دائم از یک کارفرمای نیوفاندلند و لابرادور در زمینه ی مطالعاتی خود دریافت داشته است می تواند در زمینه ی کاری خود، مشغول شود یا این که اثبات نماید در مدت زمان کمتر از شش ماه یک کار مناسب پیدا خواهد نمود.

برای این که بتوانید از این مزیت برای مهاجرت به استان نیوفاندلند و لابرادور استفاده نمایید، بایستی:

  • حداقل نیمی از تحصیلات خود را در کانادا گذرانیده باشید و از یک دنشکده و یا دانشگاه کانادا فارغ التحصیل شده باشید؛
  • یک دوره برنامه ی اخذ دیپلم که 2 سال می باشد را گذرانیده باشید. این دوره مطالعاتی شما به صورت تمام وقت می باشد. برنامه های یک ساله برای کسانی است که نیاز به مدرک دیپلم داشته باشند (چرا که ممکن است دیپلم خود را در خارج از کشور گرفته باشند).
  • یک پیشنهاد کار دائمی و تمام وقت در نیوفاندلند و لابرادور در آینده ی نزدیک داشته باشند؛
  • تا دو سال پس از اخذ مدرک دیپلم خود، یک درخواست برای مهاجرت به استان نیوفاندلند و لابرادور ارائه کنید و یا این که این کار را در ترم پایانی تحصیل خود برای اخذ مدرک دیپلم انجام دهید (در چنین حالتی بایستی مدرکی دال بر این که شما ترم آخر دوره ی دیپلم خود را می گذرانید ارائه نمایید)؛
  • مجاز به کار پس از فارغ التحصیل شدن باشید؛
  • دارای صلاحیت های کافی کاری، آموزش ها، مهارت ها، و نیازهای مرتبط با کار خود باشید؛.
  • نشان دهید که دارای توانایی مالی کافی برای اسکان خود و خانواده ی خود (اعضای وابسته به شما) برای اقامت در نیوفاندلند و لابرادور می باشید؛
  • بایستی نشان دهید که از توانایی های زبانی در زبان های انگلیسی و یا فرانسوی بر حسب وظیفه ای که بر عهده دارید برخوردار می باشید.

مهاجر کارگشا (موسس شرکت)

این طبقه تحت بازبینی است و تا اطلاع ثانوی مورد اقدام نمی باشد. به محض این که مورد بازبینی استان نیوفاندلند و لابرادور قرار گرفت، به اطلاع شما می رسانیم.

برای اطلاعات بیشتر، بخش پرسش و پاسخ برنامه ی مهاجرتی به استان نیوفاندلند و لابرادور مطالعه فرمایید.

در باره ی استان نیوفاندلند و لابرادور بیشتر بیاموزید.