English

ویزای تحصیلی

بیش از 130000 دانشجو هرساله برای تحصیل و تعداد بیشتری برای یادگیری زبان انگلیسی و فرانسه به کانادا می آیند. برای تحصیل در کانادا، در بیشتر مواقع شما نیازمند اجازه ی تحصیل یا ویزای اقامت موقت می باشید، اگرچه همه نیازمند این مدارک نیستند. اگر شما قصد دارید که در استان کبک تحصیل کنید، باید قبل از این که مجوز تحصیل قابل صدور باشد، یک Application for Acceptance Certificate (CAQ) یا درخواست گواهی پذیرش را فراهم کنید.

شرایط تحصیل در کانادا:

  • شما باید از یک مدرسه، کالج، دانشگاه یا دیگر موسسات آموزشی در کانادا پذیرش گرفته باشید. برای دیدن لیستی از کالج ها و دانشگاه ها اینجا را کلیک کنید.
  • باید ثابت کنید که پول کافی برای پرداخت شهریه، مخارج زندگی و هزینه های مراجعت به کشور خودتان را دارید.
  • شما باید در سلامت کامل بوده و سابقه ی ارتکاب جرم نداشته باشید.
  • باید در مصاحبه با افسر مهاجرت او را قانع کنید که بعد از پایان تحصیلات به کشورتان مراجعت خواهید کرد.

موارد منع صدور جواز تحصیل:

در برخی موارد، به شما مجوز تحصیل در کانادا داده نخواهد شد.

  • در صورتی که شما قصد داشته باشید که در دوره تحصیلی یا برنامه ی کوتاه مدت 6 ماه یا کمتر شرکت کنید
  • اگر از اعضای خانواده یا پرسنل یک نماینده خارجی در کانادا باشید
  • اگر شما عضو نیروهای مسلح تحت نظارت نیروهای قانونیباشید
  • بچه های خردسال والدینی که مجوز کار یا تحصیل دارند یا والدینی که پناهنده هستند یا درخواست پناهندگی دارند

شرایط کار برای دانشجویان بین المللی در کانادا.

امکان کار در کانادا برای کسانی که در حال تحصیل در کانادا هستند وجود دارد، و فرصت های شغلی در داخل و خارج محیط دانشگاه موجود است.

داخل محیط دانشگاه بدون اجازه ی کار

اگر یک دانشجوی تمام وقت در یک موسسه ی بالاتر از متوسطه (در اینجا منظور از post-Secondary institution موسسات آموزش عالی است که بالاتر از سطح متوسطه هستند. مترجم) دولتی ، یا خصوصی دارای شرایط لازم، یا یک موسسه ی خصوصی کانادایی که از طرف قانون ایالتی اجازه ی اعطای مدرک تحصیلی دارد، هستید میتوانید بدون مجوز کار در داخل موسسه ای که در آن تحصیل می کنید ، کار کنید. شما احتیاج به یک ویزای تحصیلی معتبر خواهید بود تا قادر به کار در داخل دانشگاه باشید.

خارج از دانشگاه با مجوز کار

برنامه ی مجوز کار خارج از دانشگاه The Off-Campus Work Permit Program به دانشجویان خارجی اجازه می دهد که در حین تحصیل بیرون از دانشگاه کار کنند. برای واجد شرایط این برنامه بودن، شما باید دانشجوی تمام وقت ثبت نام شده در یک موسسه ی آموزش عالی، که به صورت مشارکتی و غیرانتفاعی اداره میشود یا در یک دوره ی آموزشی تصویب شده در یک موسسه ی خصوصی و قانونی، باشید.

موسسات آموزشی بالاتر از متوسطه غیرانتفاعی و مشارکتی:

برای دیدن لیستی از مدارس و موسسات هیئت امنایی در "برنامه ی مجوز کار" بخش مجوز کار خارج از دانشگاه را ببینید

برای کار خارج از دانشگاه، شما باید مجوز کار درخواست کنید. مجوز کار اجازه می دهد تا هر هفته 20 ساعت در زمان کلاس های منظم دانشگاهی، و به صورت تمام وقت در زمان تعطیلاتِ از قبل اعلام شده (به عنوان مثال، تعطیلات زمستانی و تابستانی و وقفه ی بهار) کار کنید.

برنامه های تعاونی و انترنی با مجوز کار

برای برخی از برنامه های دانشگاهی، تجربه ی کاری بخشی از برنامه ی آموزشی است. دانشجویان خارجی که تمایل دارند در یک برنامه ی تعاونی یا انترنی شرکت کنند باید در کنار مجوز تحصیلی درخواست مجوز کار نیز کنند.

شرایط گرفتن مجوز کار موارد زیر می باشد:

  • شما باید مجوز تحصیلی معتبر داشته باشید.
  • شغل مورد نظر شما باید بخش ضروری دوره ی تحصیلی شما در کانادا باشد
  • شغل شما باید بخشی از برنامه ی دانشگاهی شما باشد، و توسط یک نامه از طرف مقام دانشگاهی مسوول گواهی شود
  • شغل تعاونی یا انترنی شما نمی تواند بیشتر از 50% کل برنامه زمانی تحصیلی شما باشد

کار بعد از فارغ التحصیلی با اجازه ی کار

به محض فارغ التحصیلی، دانشجویان بین المللی تشویق می شوند که در کانادا تجربه ی کار کسب کنند. برنامه ی مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی به دانشجویانی که از یک موسسه ی بالاتر از متوسطه غیرانتفاعی کانادایی به تازگی فارغ التحصیل می شوند اجازه می دهد که تجربه ی کاری ارزشمندی در کانادا کسب کنند.

مجوز کار تحت "برنامه ی مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی" the Post-Graduation Work Permit Program نمی تواند بیشتر از طول برنامه ی تحصیلی دانشجو معتبر باشد. برای مثال، اگر شما بعد از یک دوره ی تحصیلی چهارساله مدرک بگیرید و فارغ التحصیل شوید، می توانید مجوز کار سه ساله با رعایت ضوابط دریافت کنید. اگر از یک دوره ی آموزشی هشت ماهه فارغ التحصیل شوید، شما نمیتوانید مجوز کاری که بیشتر از هشت ماهه معتبر است دریافت کنید.

برای کسب مجوز کار بعد از فارغ التحصیلی، شما باید شرایط زیر را دارا باشید:

  • باید به صورت تمام وقتدر کانادا تحصیل کرده باشید (ترم آخر میتواند نیمه وقت باشد) و حداقل دوره ی تحصیلی که باید گذرانده باشید هشت ماه است.
  • به علاوه، شما باید از یک موسسه ی آموزش عالی دولتی، یا خصوصی دارای شرایط لازم، یا یک موسسه ی خصوصی کانادایی که از طرف قانون ایالتی اجازه ی اعطای مدرک تحصیلی دارد، فارغ التحصیل شده باشید
  • شما باید ظرف نود روز از کامل شدن دوره ی تحصیلی تان، درخواست مجوز تحصیلی کنید
  • در هنگام درخواست مجوز کار باید مجوز تحصیلی معتبر داشته باشید

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ویزای تحصیلی سوال های متداول ویزای تحصیلی سایت ما را ببینید.