English

به اشتراک بگذارید

داغ کن - کلوب دات کام

برنامه مهاجرتی جزیره پرنس ادوارد (PEIPNP)

معیار جدید برنامه ی مهاجرتی به استان جزیره ی پرنس ادوارد (PEIPNP) از تاریخ 10 مارس 2011 اجرایی می شود.

 برنامه ی مهاجرتی استان جزیره ی پرنس ادوارد یک برنامه ی مهاجرتی دولتی است که به گزینش متقاضیانی می پردازد که اشتیاق و توانایی خود را برای مهاجرت و اقامت خودشان و خانواده شان در استان جزیره پرنس ادوارد نشان داده باشند.
تحت برنامه ی مهاجرت استان جزیره پرنس ادوارد، شما می توانید بر اساس یکی از طبقه بندی های زیر، اقدام به مهاجرت نمایید:

طبقه بندی های میزان مهارت کاری

طبقه کارگر ماهر

برای کسب صلاحیت در این طبقه، شما بایستی:

  • امتیازی در حدود 50، در فرم خود ارزشیابی کسب نموده باشید؛
  • دوره ی آموزش متوسطه را گذرانده باشید و حداقل 14 سال تحصیل نموده باشید و شرایط مورد نیاز برای احراز یک پست را دارا باشید؛
  • یک پیشنهاد با حسن نیت برای اشتغال از یک کارفرمای محلی داشته باشید که تحت رده بندی مشاغل ملی (NOC)با ترازهای مهارتی O، A یا B باشید؛
  • سن شما بین 21 سال تا 55 سال باشد؛
  • طی پنج سال گذشته، حداقل دو سال سابقه ی کاری در رشته ی خود داشته باشید؛
  • از توانایی های زبانی انگلیسی یا فرانسوی برای احراز یک شغل در جزیره ی پرنس ادوارد برخوردار باشید؛
  • نشان دهید که از پشتیبانی مالی و پشتیبانی اقامتی به اندازه ی کافی برخوردار هستید؛
  • قصد اقامت در جزیره ی پرنس ادوراد را داشته باشید؛

از آن جا که شما برای گرفتن پذیرش از جزیره ی پرنس ادوارد به یک شغل نیاز دارید، از شما می خواهیم تا شغل مورد نظر خود را که در آن توانمند هستید در بخش ابزار جستجوی شغل در کانادا بیابید.

جریان کارگر حیاتی

برای احراز صلاحیت در این طبقه، شما بایستی:

  • در فرم خود ارزشیابی، امتیازی در حدود 50 کسب کرده باشید؛
  • حداقل 12 سال دوره ی آموزشی را گذرانده باشید و مدرک دیپلم دریافت کرده باشید؛
  • یک پیشنهاد کاری با حُسن نیت به شما داده شده باشد که بر اساس رده بندی مشاغل ملی (NOC)دارای تراز مهارتی C یا D در یکی از حرفه های راننده ی کامیون، ارائه کننده ی خدمات به مشتری، کارگری، خدمات غذا/ آشامیدنی ها یا کارهای خانگی باشید
  • حداقل شش ماه تجربه ی کاری در جزیره ی پرنس ادوارد داشته باشید؛
  • مجاز به انجام کارهای معتبر و وضعیتی قانونی در کشور خود باشید؛
  • سن شما بین 21 سال تا 55 سال باشد؛
  • دارای حداقل دو سال تجربه ی کاری تمام وقت طی پنج سال گذشته در جزیره ی پرنس ادوارد بوده باشید؛
  • از توانایی های زبانی انگلیسی یا فرانسوی برای احراز یک شغل در جزیره ی پرنس ادوارد برخوردار باشید؛
  • نشان دهید که از پشتیبانی های مالی و اقامتی کافی در این استان برخوردارید؛
  • قصد اقامت در این استان را دارید

از آن جا که شما برای گرفتن پذیرش از جزیره ی پرنس ادوارد به یک شغل نیاز دارید، از شما می خواهیم تا شغل مورد نظر خود را که در آن توانمند هستید در بخش ابزار جستجوی شغل در کانادا بیابید

جریان فارغ التحصیلان بین المللی

برای احراز صلاحیت کافی در جریان فارغ التحصیل بین المللی، بایستی شرایط زیر را داشته باشید:

  • امتیازی در حدود 50، در فرم خود ارزشیابی کسب نموده باشید؛
  • یک پیشنهاد با حسن نیت برای اشتغال از یک کارفرمای محلی داشته باشید که تحت رده بندی مشاغل ملی (NOC)با ترازهای مهارتی O، A یا B باشید؛
  • حداقل شش ماه تجربه ی کاری در جزیره ی پرنس ادوارد داشته باشید؛
  • مجاز به انجام کارهای معتبر و وضعیتی قانونی در کشور خود باشید؛
  • در دوره ی مطالعاتی خود، برنامه ی دو ساله ی مورد نظر برای اخذ دیپلم را گذرانیده باشید؛
  • دیپلمی داشته باشید که از نظر دانشگاه های کانادا معتبر شناخته شده باشد؛
  • حداقل دو سال از فارغ التحصیل شدن شما در دانشگاه های کانادا گذشته باشد؛
  • سن شما بین 21 سال تا 55 سال باشد؛
  • از توانایی های زبانی انگلیسی یا فرانسوی برای احراز یک شغل در جزیره ی پرنس ادوارد برخوردار باشید؛
  • نشان دهید که از پشتیبانی مالی و پشتیبانی اقامتی به اندازه ی کافی برخوردار هستید؛
  • قصد اقامت در جزیره ی پرنس ادوراد را داشته باشید؛

از آن جا که شما برای گرفتن پذیرش از جزیره ی پرنس ادوارد به یک شغل نیاز دارید، از شما می خواهیم تا شغل مورد نظر خود را که در آن توانمند هستید در بخش ابزار جستجوی شغل در کانادا بیابید

جریان نسبت خانوادگی

برای احراز صلاحیت در این زمینه، شما بایستی:

  • امتیازی در حدود 50، در فرم خود ارزشیابی کسب نموده باشید؛
  • دارای رابطه خویشاوندی نزدیکی مثل والدین، خواهر و برادر، دختر و پسر، عمه و عمو، دایی و خاله، خواهر زاده و برادر زاده، پدر بزرگ و مادر بزرگ، پسر عمو و دختر عمو، پسر عمه و دختر عمه، پسر دایی و دختر دایی، پسر خاله و دختر خاله، ناخواهری و نابرداری، ناپدری و نامادری، عروس و داماد، برادر زن و خواهر زن، برادر شوهر و خواهر شوهر و دیگر افرادی که جزو اقوام نزدیک به حساب می آیند باشید
  • یک پیشنهاد کار دائم و تمام وقت از یک کارفرمای جزیره پرنس ادوارد داشته باشید؛ یا حداقل نشان دهید که توانایی پیدا نمودن یک کار تمام وقت در جزیره ی پرنس ادوارد را دارا هستید؛
  • وضعیت قانونی در کشور خودتان دارید؛
  • دوره 12 ساله آموزشی را گذرانیده اید و موفق به اخذ مدرک دیپلم شده اید؛
  • سن شما بین 21 تا 55 سال می باشد؛
  • حداقل دارای یک سال تجربه کاری تمام وقت در 5 سال گذشته هستید؛
  • بایستی از توانایی های پایه زبان انگلیسی و یا فرانسوی برخوردار باشید و یا این که در جایی مشغول به کار شوید که نیازی به نمره IELTS مورد نیاز برای اقامت در کانادا نباشد (نمره مبنا 4 است که: 4 نمره در صبحت کردن؛ 4.5 نمره در گوش کردن؛ 3.5 نمره در خواندن و 4 نمره در نوشتن بایستی به دست آورید)؛
  • نشان دهید که از پشتیبانی مالی و پشتیبانی اقامتی به اندازه کافی برخوردار هستید؛
  • قصد اقامت در جزیره ی پرنس ادوراد را داشته باشید.

از آن جا که شما برای گرفتن پذیرش از جزیره پرنس ادوارد به یک شغل نیاز دارید، از شما می خواهیم تا شغل مورد نظر خود را که در آن توانمند هستید در بخش ابزار جستجوی شغل در کانادا بیابید

طبقه ضریب نفوذ تجاری

مالکیت 100 درصد

در جریان مالکیت تام (100%)، متقاضی بایستی::

  • سن، تحصیلات، تجربه ی کاری، سازش پذیری و مهارت های زبانی مورد نیاز برای ایجاد و مدیریت یک کسب و کار در جزیره ی پرنس ادوارد برخوردار باشد؛
  • طی 3 سال گذشته، حداقل نمره ی 5 را در IELTS به دست آورده باشد (صحبت کردن 5، گوش کردن 5، خواندن 4، نوشتن 5)؛ متقاضی بایستی متقاضیانی که نمره ی CLB آن ها کمتر از 5 است بایستی با سپرده گذاری 20 هزار دلار کانادا، متعهد شوند که در یک دوره کلاس زبان شرکت می کنند؛
  • در موقع درخواست یک طرح کسب و کار بنویسند که تا پس از دیدن این استان، جزئیات طرح خود را تکمیل نمایند و یا کسب و کاری را در جزیره ی پرنس ادوارد به راه بیندازند؛
  • یک طرح اقامت مبتی بر چگونگی مهاجرت به این جزیره و اسکان دائم در آن ارائه نمایند؛
  • حداقل 150 هزار دلار کانادا برای خرید یک کسب و کار مطلوب در جزیره ی پرنس ادوارد سرمایه گذاری نمایند؛
  • حداقل 150 هزار دلار کانادا برای خرید یک کسب و کار مطلوب در جزیره ی پرنس ادوارد سرمایه گذاری نمایند؛
  • یک سپرده ی اجرایی حداقل به میزان 100 هزار دلار کانادا سپرده گذاری نمایید؛
  • دارای سرمایه ی کافی برای شروع یک سرمایه گذاری و ایجاد یک کسب و کار حداقل به مدت یک سال باشید تا بتوانید در جزیره ی پرنس ادوارد اقامت نمایید؛
  • یک توافق نامه ی اجرایی برای سپرده گذاری حداقل به میزان 100 هزار دلار کانادا با کاردار جزیره ی پرنس ادوارد امضاء نمایید تا موقعی که طرح های اجرایی خود را به ثمر نشاندید، بتوانید این مبلغ بدون بهره را دوباره دریافت نمایید.
  • تمامی (100%) کسب و کار تحت کنترل شما باشد؛
  • یک مدیریت فعال در جزیره ی پرنس ادوارد ایجاد کنید؛
  • هیچ گزینه ای برای فک معامله در این سرمایه گذاری وجود ندارد؛
  • يك توافق نامه ی خرید و فروش امضا کنید تا قصد خود را برای ایجاد یک کسب و کار نشان دهید، البته اگر 100% شایستگی ایجاد کسب و کار را در این جزیره کسب کرده باشید.

جریان مالکیتِ شراکتی

تحت این جریان، متقاضی بایستی:

  • سن، تحصیلات، تجربه ی کاری، سازش پذیری و مهارت های زبانی مورد نیاز برای ایجاد و مدیریت یک کسب و کار در جزیره ی پرنس ادوارد برخوردار باشد؛
  • طی 3 سال گذشته، حداقل نمره ی 5 را در IELTS به دست آورده باشد (صحبت کردن 5، گوش کردن 5، خواندن 4، نوشتن 5)؛ متقاضیانی که نمره ی CLB آن ها کمتر از 5 است بایستی با سپرده گذاری 10 هزار دلار کانادا، متعهد شوند که در یک دوره کلاس زبان شرکت می کنند؛
  • در موقع درخواست یک طرح کسب و کار بنویسند که تا پس از دیدن این استان، جزئیات طرح خود را تکمیل نمایند و یا کسب و کاری را در جزیره ی پرنس ادوارد به راه بیندازند؛
  • ک طرح اقامت مبتنی بر چگونگی مهاجرت به این جزیره و اسکان دائم در آن ارائه نمایند؛
  • حداقل دارایی های خالص شما که از مجاری قانونی به دست آمده است، 400 هزار دلار کانادا باشد؛
  • یک سپرده ی اجرایی حداقل به میزان 100 هزار دلار کانادا سپرده گذاری نمایید؛
  • دارای سرمایه ی کافی برای شروع یک سرمایه گذاری و ایجاد یک کسب و کار حداقل به مدت یک سال باشید تا بتوانید در جزیره ی پرنس ادوارد اقامت نمایید؛
  • یک توافق نامه ی اجرایی برای سپرده گذاری حداقل به میزان 100 هزار دلار کانادا با کاردار جزیره ی پرنس ادوارد امضاء نمایید تا موقعی که طرح های اجرایی خود را به ثمر نشاندید، بتوانید این مبلغ بدون بهره را دوباره دریافت نمایید.
  • حداقل سرمایه گذاری شما بایستی 150 هزار دلار کانادا باشد؛
  • بایستی حداقل یک سوم (33%) کار تحت سرپرستی شما باشد و یا این که برای مشارکت در سرمایه حداقل به میزان یک میلیون دلار کانادا سپرده گذاری نمایید؛
  • یک مدیریت فعال در جزیره ی پرنس ادوارد ایجاد کنید؛
  • هیچ گزینه ای برای فک معامله در این سرمایه گذاری وجود ندارد؛
  • ک توافق نامه ی سرمایه گذاری را عملی کنید تا قصد خود را برای ایجاد یک کسب و کار در این جزیره نشان دهید.

جریان مجوز کاری

جهت این جریان، متقاضی بایستی:

  • سن، تحصیلات، تجربه ی کاری، سازش پذیری و مهارت های زبانی مورد نیاز برای ایجاد و مدیریت یک کسب و کار در جزیره ی پرنس ادوارد برخوردار باشد؛
  • طی 3 سال گذشته، حداقل نمره ی 5 را در IELTS به دست آورده باشد (صحبت کردن 5، گوش کردن 5، خواندن 4، نوشتن 5)؛ متقاضی بایستی متقاضیانی که نمره ی CLB آن ها کمتر از 5 است بایستی با سپرده گذاری 10 هزار دلار کانادا، متعهد شوند که در یک دوره کلاس زبان شرکت می کنند؛
  • در موقع درخواست یک طرح کسب و کار بنویسند که تا پس از دیدن این استان، جزئیات طرح خود را تکمیل نمایند و یا کسب و کاری را در جزیره ی پرنس ادوارد به راه بیندازند؛
  • یک طرح اقامت مبتنی بر چگونگی مهاجرت به این جزیره و اسکان دائم در آن ارائه نمایند؛
  • حداقل دارایی های خالص شما که از مجاری قانونی به دست آمده است، 400 هزار دلار کانادا باشد؛
  • دارای سرمایه ی کافی برای شروع یک سرمایه گذاری و ایجاد یک کسب و کار حداقل به مدت یک سال باشید تا بتوانید در جزیره ی پرنس ادوارد اقامت نمایید؛
  • یک توافق نامه ی اجرایی با کاردار جزیره ی پرنس ادوارد امضاء نمایید؛
  • شایستگی و اشتیاق خود را برای ارائه ی درخواست به CIC برای پذیرش نشان دهید تا منطقه ای از پرنس ادوارد را که شما می توانید در آن کار کنید و سرمایه گذاری نمایید مشخص شود؛
  • حداقل سرمایه گذاری شما بایستی 150 هزار دلار کانادا باشد تا بتوانید کسب و کاری را در جزیره ی پرنس ادوارد راه اندازی نمایید؛
  • بایستی حداقل یک سوم (33%) کار تحت سرپرستی شما باشد و یا این که برای مشارکت در سرمایه حداقل به میزان یک میلیون دلار کانادا سپرده گذاری نمایید؛
  • یک مدیریت فعال را در بخش کسب و کار در جزیره ی پرنس ادوارد نشان دهید؛
  • هیچ گزینه ای برای فک معامله در این سرمایه گذاری وجود ندارد؛
  • یک توافق نامه ی سرمایه گذاری را عملی کنید تا قصد خود را برای ایجاد یک کسب و کار در این جزیره نشان دهید

 

برای کسب اطلاعات بیشتر، بخش پرسش و پاسخ برنامه ی مهاجرت به جزیره ی پرنس ادوارد را مطالعه فرمایید..

اطلاعات بیشتری در مورد جزیره ی پرنس ادوارد کسب نمایید.