English

برنامه مهاجرت تجاری فدرال

برنامه فدرال مهاجرت تجاری طراحی شده است تا افرادی را به کانادا (هر استان به جز كبك) جذب کند که دارای تجربه تجارت و مدیریت باشند و از این طریق بتوانند به صورت موثر و موفق به توسعه اقتصادی كانادا کمک ‌كنند. درخواست كنندگانی كه تمایل به اقامت در مونترال یا شهر دیگری در استان كبك دارند بایستی بر اساس شرایط گزینش استان كبك بررسی شوند.

اگر شما دارای تجربه تجاری / مدیریتی هستید و دارای سرمایه خالص نسبتاً بالایی می‌باشید، می‌توانید برای ویزای اقامت دائم كانادا  از طریق یکی از زیر برنامه مهاجرت دسته تجاری اقذام نمایید:

  • برنامه خود اشتغالی:
    برای حائز بودن شرایط خود اشتغالی، شما باید علاقمند و توانمند به ایجاد حرفه تخصصی شخصی به عنوان یك كشاورز، ورزشكار یا صنعتگر باشید تا به این طریق برای امرار معاش خود و افراد خانواده تان درآمد کسب نمایید.
  • برنامه ویزای استارت آپ:
    برای واجد شرایط بودن از طریق این برنامه شما باید ابتدا ثابت کنید که بیزتس شما با سرمایه کذاریهای سازمانهای مشخص شده سرمایه گذار در کانادا حمایت شده است.
  • برنامه سرمایه گذاری: این برنامه بسته شده است.
    برای دارا بودن شرایط یك سرمایه گذار شما باید دارای سرمایه خالص حداقل ۱،۶۰۰،۰۰۰  دلار كانادا باشید، تجربه مدیریتی داشته باشید و علاقمند به انجام یك سرمایه گذاری تضمین شده به میزان  ۸۰۰،۰۰۰  دلار كانادا باشید.
  • برنامه كارآفرینی: این برنامه بسته شده است.
    برای حائز بودن شرایط كارآفرینی، ‌باید دارای یك سرمایه خالص معادل حداقل  ۳۰۰،۰۰۰   دلار كانادا باشید و قادر به تاسیس و سرمایه گذاری و یا خرید یك تجارت در كانادا باشید كه سبب به کار گماشتن كارمندانی در كانادا شود.

شرایط خود را برای مهاجرت بصورت رایگان ارزیابی کنید.