English

پرسشهای متداول پیرامون برنامه اقامت مجارستان از طریق سرمایه گذاری

ماهیت این برنامه چگونه است؟

پارلمان مجارستان یک قانون جدید پیرامون " اقامت سرمایه گذاران" را در مجارستان بنا نهاد. تحت این برنامه به ملیتهایی که عضو اتحادیه اروپا نمی باشند و حداقل دویست و پنجاه هزار یورو جهت سرمایه گذاری دارند، اقامت دائم داده می شود. افرادی که امتیازات بیشتری داشته باشند در ارجحیت قرار دارند. لطفا متوجه باشید که این دویست و پنجاه هزار یورو پس از پنج سال به شما باز می گردد.

آیا این برنامه مورد تایید دولت می باشد؟

بله. قانون جدید در 11 دسامبر 2012 تصویب شده است و به ملیت های غیر عضو اتحادیه اروپا در مجارستان که تمایل دارند در اوراق قرضه دولتی سرمایه گذاری کنند ، اقامت دائم می دهد.

مزایای این برنامه از چه قرار است؟

مزیت اصلی این است که شما و خانواده تان اقامت دائم مجارستان را دریافت خواهید کرد که این کشور نیز عضو اتحادیه اروپا می باشد و شما می توانید از  طریق دریافت ویزای شینگن با آزادی تمام به کشورهای عضو شینگن نیز سفر کنید. بیشتر راجع به مزایای برنامه بخوانید.

آیا این برنامه پرطرفدار است؟

این برنامه دارد پرطرفدارتر می شود: تعداد مجوزهای اقامت صادر شده نیز به شکل چشمگیری افزایش یافته است. تا پایان آوریل 2014 بیش از 700 اوراق غرضه دولتی برای دریافت اقامت خریداری شده است. مقامات مجارستان امید دارند تا این روند همچنان ادامه داشته باشد.

چگونه می توانم در این برنامه شرکت جویم؟

اگر تمایل دارید در این برنامه شرکت کنید، لطفا با دفتر ما در تورنتو به شماره +1-416-4105508 تماس بگیرید یا به آدرس  info@itc-canada.com ایمیل بزنید.

آیا خانواده من نیز می توانند در این برنامه شرکت کنند؟

بله. همسر و فرزندان شما که زیر 18 سال سن داشته باشند می توانند به اتفاق درخواست نامه را پر کنند. لطفا توجه کنید که ارائه مدارک رسمی لازم است تا نسبتهای اعضای خانواده شما را نشان دهد. به محض اینکه مجوز اقامت دائم را گرفتید، هر کدام از شما می توانید پس از شش ماه برای مجوز اقامت دائم درخواست دهید.

کل هزینه برنامه چقدر است؟

کل هزینه گرفتن مجوز اقامت دائم از طریق این برنامه سیصد هزار یورو می باشد. لطفا توجه داشته باشید که سیصد هزار یورو پس از پنج سال به شما بازمی گردد. شصت هزار یوروی غیر قابل بازگشت ، هزینه واقعی برنامه می باشد. این هزینه شامل تمام هزینه های اداری و خدماتی مرتبط با این برنامه است.

این بدین معناست که شما به همراه خانواده خود تنها با پرداخت شصت هزار یورو،  یک اجازه اقامت دائم و گذرنامه ای مطمئن به اروپا دریافت می کنید.

تفاوت میان اقامت دائم و موقتی در چیست؟

اجازه اقامت مجارستان به خارجیان حق سکونت در مجارستان را می دهد. اعتبار اجازه اقامت موقت با توجه به زمان محدود می باشد. در حالیکه اجازه اقامت دائم برای تمام عمر دارای اعتبار است. داشتن اجازه اقامت مجارستان، سفر به سرتاسر اروپا و گرفتن ویزای کشورهای دیگر مانند انگلستان و امریکا را آسانتر می کند.

پس دریافت اجازه اقامت دائم مجارستان از چه حقوقی برخوردار می شوم؟

 دارنده اقامت دائم مجارستان می تواند از تمام حقوق و مزایای شهروندی برخوردار شود. با این وجود، امکانات با ارزشی نیز وجود دارد، مانند توانایی رای دادن در انتخابات دولت ملی یا داشتن گذرنامه مجارستان. دارنده اقامت دائم مجارستان امکان زندگی، کار و ماندن در مجارستان را برای مدت نامحدود دارد( برای تمام عمر). این افراد همچنین می توانند در مدارس دولتی حاضر شوند.

اجازه اقامت دائم به شما امکان ورود به مجارستان را بدون ویزا می دهد ومی توانید بدون محدوده زمانی در این کشور بمانید و می توانید در کشورهای عضو شینگن بمانید و یا به این کشورها سفر کنید.

آیا با بازگرفتن سیصد هزار یورو پس از پنج سال ، اجازه اقامت دائم من باطل می شود؟

خیر. چنین نخواهد بود. این اجازه واقعا دائمی است. پس از پنج سال شما سرمایه خود را بازپس می گیرید ولی اجازه شما و خانواده تان باطل نمی شود.

در صورت نیاز داشتن به گذرنامه مجاری چقدر باید صبر کنم تا حق شهروندی بگیرم؟

فراموش نکنید که اجازه اقامت دائم برای مدت نامحدود، مثلا تمام عمر صادر می شود. با این وجود، شما می توانید وضعیت اقامت دائم خود را به تابعیت مجاری تبدیل کنید. برای تبدیل وضعیت باید هشت سال در مجارستان زندگی کنید.

آیا از بازگشت داده شدن سیصد هزار یورو مطمئن هستید؟

بله. این مبلغ بصورت اوراق قرضه دولتی پنج ساله سپرده گذاری می شود و پس از رسیدن موعد مقرر سیصد هزار یورو بازگشت داده می شود.

آیا باید در مجارستان مالیات دهم؟

خیر. تنها در صورتی باید مالیات بدهید که بیش از 182 روز در مدت یکسال در مجارستان باشید.

برای حفظ اجازه اقامت دائم خود باید در مجارستان زندگی کنم؟

خیر. بااین وجود آگاه باشید که باید در زمان پر کردن درخواست اجازه اقامت دائم مجارستان ، سندی داشته باشید که اقامت شما در مجارستان را ثابت کند( مانند قرارداد اجاره).

شما چگونه می توانید به من کمک کنید؟

در صورت اظهار تمایل از جانب شما، ما خشنود خواهیم شد تا در حیطه تمام جوانب مهاجرت به مجارستان و گرفتن اقامت مجارستان از طریق برنامه مذکور به شما و خانواده تان کمک و راهنمایی ارائه کنیم. تیم متخصصان ما در جهت جلب رضایت شما و برآورده ساختن نیازها و انتظارات شما در بالاترین سطح گام بر می دارند. ، لطفا با دفتر ما در تورنتو به شماره +1-416-4105508 تماس بگیرید یا به آدرس  info@itc-canada.com ایمیل بزنید.